Na ezért nem szabad más receptjét egy az egyben átvenni, mert nagyon könnyen előfordulhat, hogy bukfenc lesz belőle. Nekem most az volt! Ízlések és pofonok különbözőek...főleg az ízlések...a pofonok azért eléggé tudnak hasonlítani egymásra. Nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie! Mi például a feleségemmel ezt úgy oldottuk meg, hogy én Őt szeretem, Ő pedig engem. Így nincs vita.😀 Na, mondjuk a gyereket azt mind a ketten, de az más.😁
Szóval próbáljátok ki, hátha nektek jobban sikerül!
Kezdetnek a gombát megpirítjuk. Eredetileg ezt olaj nélkül kellene csinálni, de mivel úgy akkora füst lett a konyhában, hogy már harmadjára fűszerezzük meg a mosogatógép tetején lévő, macskáknak előkészített maradékot, ezért inkább pár csepp olajat teszünk alá.
Közben feltesszük főni a tésztát.
A gombát kivesszük és megpirítjuk a kockára vágott csirkemellet, amit sóval, borssal, rozmaringgal, szerecsendióval és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítünk.
Két tejszínes tömlőssajtot adunk hozzá, visszatesszük a gombát és összeforraljuk az egészet. Egyébként sokkal könnyebb dolgunk van, ha a tömlőssajtot közvetlenül a tubusból nyomjuk az edénybe, nem pedig a gyereknek tízóraira készített szendvics maradékáról, mert egyrészt így sokkal gyorsabban végzünk, másrészt az nyomokban felvágottat is tartalmazhat.
Az időközben ronggyáfőtt tésztát összekeverjük a hússal, majd egy havi gázmennyiség felhasználásával készre rotyogtatjuk.
Miután megkóstoltuk és rádöbbentünk, hogy ennek az árából kb. másfél hétre elég csülökpörköltet tudtunk volna készíteni, egyre komolyabban kezdünk szemezni a korábban már háromszor is befűzerezett macskakajával... Jó étvágyat!😂
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.